Etusivu‎ > ‎Ilmoitukset‎ > ‎

Tuulan stoori

lähettänyt Lammin Helluntaiseurakunta 8.9.2018 klo 2.27   [ 29.5.2021 klo 11.14 päivitetty ]
Rauhan Tervehdys ystäväni! 

Haluan kertoa todistuksen Jeesuksen Armosta ja Rakkaudesta sekä Hänen pitkämielisyydestään. Kertomus elämästä ja Jeesuksen puuttumisesta siihen. Kiitollinen ihminen Ylistää Jumalaa paljon ja kovaan. Huomaat sen kertomuksessani.
 
Kerron suoraan sydämestäni sinulle. Ja tämä tarina on tosi.
Näin se alkaa, ota mukava asento, tämän lukemiseen menee tovi.
Lue se jossain rauhallisessa ja sinulle turvallisessa paikassa.
Missä voit "kuulla" tämän todistuksen viestin. Kiitos ystäväni.
 
Näin se alkaa,
1990 luvun alussa koin voimakasta Jumalan kutsua. Kävin ahkerasti seurakunnassa. Tein niinkuin uskovan kuuluu tehdä. Halusin myös kasteelle, niinkuin Jeesus käskee tehdä, että pääsen taivaaseen.
Pyysin syntejäni anteeksi. Yritin olla niinkuin oikeat uskon sisaret.
Puhuin suloisella äänellä 🎶. Pukeuduin huolellisesti kokouksiin.
Todistin uskostani missä ikinä vain ihmiset kuuntelivat. Laittelin hienoja kampauksia päähäni, niinkuin muillakin luulin olevan..
Esiinnyin moittettomana uskovaisena. Ja kovasti määräilin Jumalaa. Mentiin minun tahdissa. 

Pyysin päästä kasteelle. Silloiset vanhimmistoveljet suostuivat kastepyyntööni. Minun piti lukea joku kirja. Tein näin.
Leivoin ja siivosin. Valmistauduin huolella kastejuhlaani. Sovittuna kastepäivänäni seurakuntalaisia saapui kotiini. Siitä lähtisimme yhdessä rantaan. Halusin kasteen järvessä ja tulisimme juhlimaan kotiini sen jälkeen. 
    Muutamia minuutteja ennen lähtöämme, tuli este, en saanutkaan kastetta. En koe tarvetta kertoa mitä silloin tapahtui, vaan MIKSI? Palaan siihen myöhemmin.
    En ymmärtänyt asiaa. Olin hyvin loukkaantunut ja oloni oli hyvin nöyryytetty. Pikku hiljaa aloin liukua takaisin maailman menoon. Olin ylpeä luonteeltani, jota en silloin itse huomannut.

Olin tavallinen äiti, virheineen ja saavutuksineen. Tein töitä kovasti. Kävin opiskelemassa ammatin, mikä oli jäänyt tekemättä, nuoruuden traumaattisen elämän viidakossa. Nyt olen suorittanut 5 ammattitutkintoa sekä yhden erikoisammattitutkinnon. Puskin levottomuuteni ja ahdistukseni opiskeluun, mutta en saanut siitä pysyvää tyydytystä. Aina kun valmistuin, tuntui, että jotain puuttui, enkä ollut onnellinen. Töissä oli vain rankempaa, mitä isommat paperit.
    Viikonloppuisin tuli tavaksi mennä paikalliseen pubiin, tuulettumaan raskaan työviikon jälkeen. Elin hyvin levotonta elämää. Viikonloppuisin tuulettelin päästäni viikkoa, viikolla tuuletin päästäni viikoloppua. Ja taas sama meininki alkoi, kun perjantai koitti. Se oli rankkaa hommaa. Hävetti mennä maanantaisin töihin, kun ei ollut aina ihan kartalla, mitä viikonloppuna oli tapahtunut.
    Tunsin sietämätöntä oloa, jonka tukahdutin alkoholilla. Olin hyvin vihainen. Tukahdutin Jeesuksen kutsun. Sanoin Hänelle "MENE POIS" "EN TARVITSE SINUA". Päästin silloin Saatanan elämääni. Kylmetin sydämeni. Olin täysin kylmä. Jumala oli poissa.

Nykyiseen aviomieheeni Heikkiin tutustuin helmikuussa -97. Vietimme yhdessä levotonta elämää. Paljon kuolemia, paljon tuskaa, paljon surua on kuulunut elämäämme. Paljon sairautta ja kipua. Paljon on meille sallittu tuskaa, jotta me kaksi puupäätä tajuaisimme, millä ladulla meidän kuuluu hiihdellä.
Jossain vaiheessa aloin taas rukoilla " OTA MINUT JEESUS TAKAISIN".
Sydämeni oli ja pysyi kylmänä. Tunne siitä kylmyydestä on jäänyt ikuisesti muistiraitoihin aivoihini. SE OLI HIRVITTÄVÄÄ! Olin tappanut itseni. En kelvannut enään taivaaseen. Joudun kadotukseen.
Rukoilin vähä väliä kokeeksi. KUULETKO MINUA JUMALANI. Ei vastausta. Vain kylmä kova tunne. Mikään ei tuntunut miltään. Join viinaa tunteakseni edes pienen hetken iloa sisälläni. Tunsin vain vihaa.

2016 Kesällä mieheni tuli töistä ja laittoi radio dei -kanavan radiosta kuuluville. Radiomme särisi pahasti, emme saaneet sitä kunnolla kuulumaan. Kuuntelimme sitä yhdessä ahmien joka sanaa ja laulua. Tanssimme ja juhlimme Jumalan suuruutta. Ja mikä hellyys meillä tuli toisiamme kohtaan, ymmärsimme toisiamme täysin. Me rakastuimme toisiimme aidosti, pyyteettömästi, suloisesti. En tiennyt että toista ihmistä, miestä, voi niin rakastaa. Ja jo yli 20 vuotta yhdessä ja aviossa. Kaksi vuotta yritimme kahdestaan pitää uskostamme kiinni.
    Aloin ymmärtää. Pieniä oivalluksia alkoi päähäni tulemaan.
Rukoilin ja rukoilin, pyysin päästä takaisin Jeesuksen luokse. Kaipasin niin Jeesusta. Aloin käydä taas hengellissä kokouksissa kuuntelemassa, mitä Jumalalla on sanottavaa.
Ja kyllähän Jumalalla on paljon kerrottavaa, kun vain kuuntelen.
    Koin kovaa surua lasteni ja puolisoni pelastuksen puolesta. Itkin ja itkin. Kun erään kokouksen lopussa koin suurta rauhaa. Pianisti soitti "halleluja"- biisiä, äiti lauloi vieressäni hiljaa. Oli pakko kurottaa kädet Jeesusta kohti. IIIIhana rauha valui päähäni. Pyhä Henki kosketti minua väkevästi. Eikä ole sen koommin tarvinnut itkeä perheen puolesta;
Tiedän että Jumalani pitää huolta ja suojaa lapsiani, lapsenlapsiani ja muita läheisiäni. Tiedän että hekin vielä pelastuvat. Hallelujah. Olen lapseni jo vauvoina antanut Jumalalle. Ja tämän rauhan valumisen jälkeen en ole tarvinnut nitroja, Hallelujah. Ja enkä ole sen koommin epäillyt pelastumistani. Kiitos Herralle, haluan olla nöyrä palvelijasi.

Jumala Armossaan on koko ajan kuullut ja nähnyt minut. Ei Hän ollutkaan hylännyt minua. Olin koko ajan Hänen suojeluksessaan.
Hän salli minulle tämän raskaan 30 vuoden kierroksen maailmassa. Hän salli minun nähdä ja kokea elämää ilman Jumalaa. Hän salli minun nähdä maail- man nautinnon ja julmuuden. Hän salli sairaudet, jotta voin tuntea myötätuntoa ja sääliä. Niinkuin Jeesuskin tunsi sääliä ihmisiä kohtaan.
    Tiedän kokemuksesta kuinka hirvittävää on kulkea kohti kuolemaa tietäen kuitenkin Jumalasta ja Hänen Armostaan, joka voi pelastaa jos vain haluan, kuitenkaan sitä saamatta. Tiedän rankasta työpaikkakiusaamisesta, tiedän raa'asta perheväkivallasta, tiedän sen nöyryyttävää olon, kun sinut on juuri hakattu, Tiedän lapsen taposta ja kuolemasta, isän ja veljen itsemurhista. Tiedän sydänkohtauksen ja sydämen korjauksen, tiedän aivohalvauksen, kun piti opetella uudestaan syömään tai käyttämään puhelinta, äänihuulihalvauksesta, kun piti opetella hengittämään ja puhumaan uudestaan, tiedän syöpäkasvaimista, niiden leikkauksista ja pitkistä hoidoista. Kovista lääkkeistä, ADHD-häiriön, diabeteksen, unihäiriöt, erillaiset stressihäiriöt, konversio- ja paniikkihäiriön, jne. jne.
Niin paljon että tylsistytte diagnoosilistaan. Lopetan listan tähän. Eikä se lista mikään tärkeä olekaan. Vaan se, että elän ja sain kokea Pelastuksen ennen kuolemaa ja taas elän, ikuisuudessa. Sain Kunnian seurata Jumalan pelastussuunnitelmaa.

Nyt voin varmuudella sanoa " rakas ystäväni, voin tietää ja tuntea jotain tuskastasi, saanko auttaa sinua. Saanko johdattaa sinua Herran luokse, jolta saat avun. Herra auttaa, parantaa ja siunaa".
    Ja nyt kerron siitä, Miksi minua ei kastettu nuorena:
Koin vahvan ajatuksen, Jumala antoi ajatuksen:
Jumala halusi minun kypsyvän. Hän tiesi etten ole valmis. Olin levoton villivarsa.
HÄN KASVATTI MINUSTA SOTURINSA. HÄN SALLI KOLHUT ja SÄRKYMISET. MUOKKASI JA KARAISI. HÄN KARAISI minua siirtämään Maailman Herttuan alamaiset JUMALAN SOTUREIKSI. HALLELUJAA. Mikä ihana tehtävä!
    On se vaan niin MAHTAVAA OLLA JUMALAN SOTURI! Vapise Saatana!
JEESUS ON HERRA. AAMEN. Haluan teettää paidan missä lukee edessä " Vapise Saatana" ja takana "Tässä menee Jumalan Soturi" . HALLELUJAA.

Minulla on niin suuri rakkaus sisälläni että tekisi mieli kirkua. Minulla on niin suuri RAKKAUS JEESUSTA KOHTAAN. Minulla on niin suuri rakkaus muita ihmisiä kohtaan. Vain Valtava rakkaus. Minut on uudestaan muovattu, ei hellästi, minä tarvitsin totisesti kunnon selkäsaunan, että ymmärsin ja nöyrryin ja kumarruin Jumalan suuruuden eteen.

Nyt Tunnen Suurta Siunausta , vahvuutta ja varmuutta pelastuksestani.
OLEN VALMIS TAISTOON. JUMALAN SANA ON MIEKKANI! KIITOS HERRALLE! AAMEN ja HALLELUJAA. En voi lopettaa ylistämistä!

Kiitos Herralle rukoilevasta äidistäni, hän ei koskaan lopettanut rukoilemista puolestani. Kiitos Herralle seurakunnasta johon saan nyt liittyä, ymmärtäen vihdoinkin.
Kiitos Jumalani että sallit minulle kaikki sairaudet, pääsin pois maailman töistä. Jumalalle työhön, Jumalan ohjauksessa. Mikä kunnia. Tunnen itseni jälleen terveeksi. Niin Vahvaksi. Jumala on minun pomo. HALLELUJAA

Jumala siunatkoon minua Hänen työssään ja ohjatkoon jalkani menemään oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan ja löytämään oikeat sanat. Vartioi Jumalani suutani turhalta puheelta. Kiitos Jumalani tästä työstä. Rakastan sitä. Tähän minä kuulun. Aamen.

Ja jos Herra vielä jotain haluat antaa minulle, niin ottaisin mielelläni vähän kauniimman lauluäänen. Rakastan ylistää Sinua laulaen. Se olisi hienoa.

Ja nyt myös ymmärrän, ei minun tarvitse olla niinkuin muut. Ei puhua enkelin äänellä, ei pitää epämukavia vaate sydeemejä, kun en niissä viihdy. Enkä niitä kampauksia osaa väännellä. Tai edes huvita. Minä olen minä ja millään muulla ei ole merkitystä kuin sillä, että JEESUS HYVÄKSYY MINUT TÄLLÄISENÄ JA OLLA PELASTETTU. Ja eikä Jumala vaadi meiltä ihmeitä, helppo toteuttaa, itse me vain vaadimme itseltämme jotain ihmeellistä. Jeesus rakastaa yksinkertaista nöyrää elämää. 

NYT YMMÄRRÄN JA KIITOSTA VEISAAN. OLKOON ELÄMÄNI KUNNIAKSI JUMALALLE. KUROTTAKAA PYHÄT KÄTENNE JEESUKSEN PUOLEEN
Jeesus sanoo "Kohottaen Pyhät kädet ylös, ilman vihaa ja epäillystä". AAMEN

Tule kokeilemaan, et menetä ainakaan mitään. Tule kuuntelemaan mitä helluntaiseurakunnassa puhutaan ja missä se Iloinen joukko majailee. Missä tämä ihana salaisuus on löydettävissä. Meillä on pieni kirjasto, josta voit lainata kirjoja ja lehtiä. Ja mielellämme esittelemme kirkkoamme. Ensimmäinen opastettu kierros ilmaiseksi. Vitsi vitsi.


Nähdään

Tuula 12.8.2018